Padi për ish kryetarin e Kumanovës, Zoran Damjanovski, ja për çka dyshohet!

Policia ka ngritur padi ndaj ish kryetarit të komunës së Kumanovës, Zoran Damjanovski-Cic dhe ndaj dy ish të punësuarave në këtë komunë, nën dyshimin se kanë keqperdore detyren zyrtare duke toleruar uzurpim të tokës shtetërore.

Ata akuzohen se edhe pse kanë ditur që 10 persona kanë uzurpuar tokë shtetërore prej 1.156 metrave katrorë në periudhën 2015-2017, nuk kanë ndërmarrë masa për t’i penguar.