Ohër, filloi rrënimi i hotelit të ndërtuar pa leje (foto)

Në Ohër ka filluar rrënimi i një hoteli që gjendet në bregun e liqenit. Rrënimi i objektit të hotelit është pjesë e aksionit që po zhvillohet në Ohër dhe Strugë ndaj objekteve përgjatë bregut të liqenit të nderura pa leje dhe në mënyrë ilegale./ALSAT