Nesimi: Deklarata boshe janë ato për uljen e votuesve maqedonas në njësinë 6

Ndër deklaratat më boshe dhe më kote që kam parë, sepse:
-Është ulur edhe numri i shqiptarëve në zonën 6
-Është rritur numri i maqedonasve në zonën 5
-Është rritur numri i shqiptarëve në zonën 5

Kështu ndodh kur barten votues nga një zonë në tjetrën, te njëra ulen, te tjetra rriten. Matematikë e klasës së parë! (Robert Nesimi)