Nesër nis debati për Kodin Zgjedhor, në Kuvend

Nesër në ora 14:00 në Komisionin për sistem politik dhe marrëdhënieve mes bashkësive do të fillojë debati për mijëra amendamentet për propozim ndryshimet e Kodit Zgjedhor. Informacionin për Alsat e konfirmoi deputeti Aleksandër Kiracovski, kryetar i Komisionit. Për të dy propozim/ndryshimet në Komision kanë arritur mbi 5000 amendamente. Sipas Kiracovskit, jo të gjitha janë përkthyer por procedura do të shkojë njëkohësisht me përkthimin.