Nëse rezultatet janë pozitive, Makron me mbështetje për fillim të negociatave me Shkupin dhe Tiranën

Presidenti francez Emanuel Makron sot në Munih deklaroi se nëse rezultatet nga Raporti i Komisionit Evropian në mars për Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë janë positive ai do të mbështet hapje të negociatave me to që zë bëhen anëtare të Unionit, njofton Rojters.

“E presim raportin në mars…në varshmëri nga ajo se nëse rezultatet janë positive dhe se nëse ka besim, atëherë do të ishim në pozitë që të aprovojmë fillim të negociatave”, deklaroi Makron në Konferencën e 56-të të sigurisë në Munih./TV21/