31 shtetas nga Pakistani, Siria dhe Afganistani gjenden në një kamion afër Kumanovës

Mbrëmë, në autostradën Shkup – Kumanovë, më saktë në kryqëzimin e Kumanovës, u arrestua JK (21) nga fshati Rasce, Shkup, sepse 31 migrantë u gjetën në kamionin që po drejtonte ai.

Kishte 21 shtetas pakistanez, 4 shtetas sirianë dhe 6 shtetas afganë.

Policia informon se J.K u arrestua nga SPB Kumanovë për procedura të mëtejshme dhe migrantët janë strehuar në Qendrën Transitore Tabanovc.

Pas dokumentimit të plotë të çështjes kundër J.K do të paraqitet hetim i duhur.