Në Tabanoc pritet deri në 40 minuta

Intensiteti i komunikacionit në rrugët jashtë zonave urbane është i moderuar, njoftojnë nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë.

“Në pikat kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi, përveç në vendkalimin kufitar Tabanoc, ku vonesat janë rreth 40 minuta”, thonë nga LAMM.

Nga atje u bëjnë thirrje shoferëve të automjeteve që të kenë kujdes me shpejtësinë e veturave, veçanërisht gjatë luginave të vendit ku mund të ketë rrëshqitje të dheut.