Ndërpritet transporti falas për nxënësit, studentët dhe pensionistët

Ndërmarrja Publike për Qarkullim- Shkup, njofton se nga dita e nesërme do të ndërpritet transporti publik falas për të gjithë nxënësit, studentët dhe pensionistët.

Kjo masë vjen për shkak të gjendjes me virusin Korona dhe rekomandimeve nga institucionet kompetente për parandalim dhe mbrojtje nga virusi.
Kjo masë është e përkohshme dhe do të jetë ën fuqi në dy javë, deri në rekomandimet e ardhshme.