Mjekët denoncojnë spitalin e Tetovës: Familjarët kujdesen për pacientët me ko vid (Video)

Mjeku tetovar në Nju Jork, Skender Murtezani, ka folur në Abcnews për gjendjen e rëndë në spitalin e Tetovës. Murtezani ka treguar rastin e një familjare të shtrirë me Covid në këtë spital, të ciles kujdesin dhe barërat është dashur t’ia sigurojnë vajzat e saj.
Intervistën e plotë mund ta përcillni në videon më poshtë: