Ministri Hysni Ismaili uron arsimtarët në Kumanovë me rastin e 7 Marsit

Ministri i kulturës, Hysni Ismaili nga Kumanova ua uron 7 marsin të giithë arsimtarëve dhe punëtorëve arsimor shqiptar.

Posted by Hysni Ismaili on Saturday, March 7, 2020