Mbyllen disa markete në Tetovë, Gostivar dhe Kumanovë, Bekteshi: Nuk do të ndalem, radhën marketet e fshatit

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ka qenë mysafir në “10 Minuta” në TV21.

Duke folur për vendimin e fundit të Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, për uljen e çmimeve të pijeve, ai njoftoi se për shkak të masës “çmim i garantuar”, janë mbyllur disa markete në Tetovë, Gostvar dhe Kumanovë.

Njoftoi gjithashtu se do të kontrollohen edhe marketet e fshatit.