Kuvendi miratoi edhe Ligjin për Këshillin e Prokurorëve, VMRO-ja nuk merr pjesë në seancë

Në mungesë të parëtisë më të madhe opozitare VMRO-DPMNE-së, Kuvendi miratoi Ligjin për Këshillin e Prokurorëve.
Pro Ligjit votuan 73 deputetë, asnjë kundër dhe asnjë të përmbajtur. Pas miratimit të këtij Ligji deputetët pritet të votojnë edhe Ligjin për mbrojtje. Megjithatë për këtë Ligj nevojiten 2/3 e votave