Kuvendi miratoi Ligjin për Armatën

Pro ligjit votuan 80 deputetë, asnjë kundër dhe asnjë të përmbajtur. Edhe gjatë miratimit të këtij Ligji deputetët e VMRO-DPMNE-së nuk morën pjesë.