“Kujt i bëhesh mafiash”, rrahje masive në mes të Shkupit (VIDEO)

Në Qendrën e Shkupit afër stacionit të autobusit “Rekord” është incizuar një video ku shihen se si rrihen dy grupe. Personat në fjalë fillimisht bisedojnë mes vete ndërsa njëri prej tyre incizon. Pastaj, katër persona me boksa dhe shqelma godasin dy djem. Në video dëgjohen fjalë fyese. Ende nuk ka informacione zyrtare nga MPB në lidhje me rastin.