Koxias: Mizrahi ashpër e shkeli Marrëveshjen e Prespës dhe të drejtën ndërkombëtare

Për tabelën në Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale Rashella Mizrahi, reagoi edhe ish-ministri i Punëve të Jashtme i Greqisë, Nikos Koxias.

Ai në “Tuiter”-in e tij shkroi se Greqia e Greqisë duhet të reagojë deri tek institucionet ndërkombëtare dhe BE-ja, për shkak të shkeljes së ashpër të së drejtës ndërkombëtare.

“Qeveria deri tek KB-ja duhet të dorëzojë raport për shkak të Rashella Mizralit, minister e Punës dhe Politikës Sociale të Maqedonisë së Veriut, e cila vjen nga VMRO-DPMNE-ja opozitare, për shkelje të ashpër të Marrëveshjes së Prespës dhe për shkelje të së drejtës ndërkombëtare”, shkroi Koxias./TV21/