Kjo është arsyeja përse Meghan Markle nuk ishte e pranishme në koncertin “Vax Life”

Por Meghan Markle, një bashkëkryetare me Harry për ngjarjen, nuk u fotografua ose u pa atje personalisht me ta, shkruan Elle.

Ka të ngjarë të njëjtën arsye që Meghan nuk mori pjesë në varrimin e Princit Philip në Angli muajin e kaluar: Dukesha e Sussex është shtatzënë me të dhe fëmijën e dytë të Harry dhe ende ka një pandemi të vazhdueshme, duke bërë tubime në grup – madje edhe prodhime televizive si ky ku ka testim COVID dhe ka shumë të ngjarë që shumë pjesëmarrës të vaksinuar por jo plotësisht pa rrezik, transmeton lajmi.net.

Meghan dhe Harry nuk kanë zbuluar nëse janë vaksinuar apo jo ende. Por ata u bënë të pranueshëm vetëm në 15 prill në Kaliforni, kështu që mund të ndodhë që ata të mos jenë vaksinuar plotësisht për shkak të kohës së pritjes midis dozave një dhe dy të Pfizer dhe Moderna (17-25 ditë për Pfizer ose 24-32 ditë për Modernën).

Pasi të marrin të dyja dozat, ata duhet të presin edhe dy javë para se të kenë mbrojtje të plotë.

Meghan dhe Harry gjithashtu nuk e kanë zbuluar publikisht datën e saktë të Meghan. Page Six raportoi se Meghan është vendosur të shkojë në pushim të lehonisë në fund të majit, por çifti nuk e konfirmoi atë afat kohor.

Dukesha kuptohet se shfaqet në një segment të regjistruar paraprakisht që do të transmetohet gjatë transmetimit. Special transmetohet të Shtunën e ardhshme, 8 maj.