Ja sa vello i kishte të veshura Marigona në dasmë

Emisoni “Mirage” këtë jave erdhi me shumë materiale të reja.

Përveç intervistave dhe storieve të ndryshme “Mirage” solli edhe dasmën më të përfolur deri tani, shkruan lajmi.net

Fjala është për damën e boksierit Robin Krasniqi dhe Marigonës.

Se si u dok Marigona në ditën e saj më të veçantë dhe çfarë vello kishte veshur i kuptoni në materialin më poshtë: