Të mbijetuarit e masakrës së Qyshkut, të pakënaqur me shtetin (VIDEO)

Janë bërë 23 vjet që nga Masakra e Qyshkut, në këtë fshat u vranë e u masakruan barbarisht 47 persona.

Aty janë kryer një nga krimet më monstruoze nga shteti i Serbisë, ku policia dhe bandat qeveritare, pas një sulmi të egër, gjatë të cilit kanë përdhunuar gratë shqiptare dhe kanë plaçkitur gjithçka që kanë mundur të marrin me vete, kanë vrarë 47 persona në tri shtëpi të fshatit të cilat më pas i kanë djegur, njofton Klan Kosova.

Fshati është rrafshuar me tokë, ndërsa nga aty janë dëbuar më shumë se 400 civilë.