Hetim për një shtetas kosovar i cili ka tentuar të fusë kokainë në burgun “Idrizovë”

Paraburgim prej 30 ditësh i caktoi Gjykata Penale Themelore Shkup një shtetasi kosovar të dyshuar për vepër penale “Prodhim i paautorizuar dhe lëshim në shitje të drogave narkotike, substancave psikotropikale dhe prekursorë”. I dyshuari dje në hapësirat e burgut “Idrizovë” në Shkup gjatë vizitës së rregullt tek një person i dënuar, në mënyrë të paautorizuar ka bartur 89,96 gramë kokainë.

Nga Prokuroria Publike njoftojnë se masl paraburgim prej 30 ditësh I është caktuar me propozim të prokurorit public për shkak të rrezikut që I dyshuari të ikë, të ndikojë mbi dëshmitarët dhe ta përsëris veprën penale./TV21/