Gjenden e vdekur një 71-vjeçare në Shkup

Një grua 71-vjeçare nga Shkupi u gjet e vdekur dje në banesën e saj në rrugën “Gjenevska” në Shkup.

E ndjera u gjet nga djali i saj, i cili thirri një ambulancë dhe një mjek i cili konstatoi vdekjen e saj.

Me urdhër të Prokurorit Publik, trupi u dorëzua për autopsi.

Loading...