Ftesë për SHKA “Jahi Hasani”, nga komuna Merzifon e Turqisë

Ka arritur ftesa zyrtare për grupin e fëmijëve në adresën e SHKA “Jahi Hasani” Çegran nga komuna Merzifon – Turqi.

Bëhet fjalë për pjesëmarrje në festivalin për fëmijë që organizon kjo komunë nga data 22-26 Prill 2020.

Pjesëmarrja është konfirmuar dhe me shumë gjasa artistët e vegjël do të jenë pjesëmarrës në këtë festival ndërkombëtar.