Flori argëton banorët e izoluar në Tiranë me muzikë ‘live’

Këtë të dielë në emsionin e Ardit Gjebreas “E diela shqiptare” do jenë të ftuar “ThreeDots”.

Ashtu si javën e kaluar edhe këtë herë emisioni do xhirohet në ambient të hapur.

Në një nga lagjet e Tiranës, grupi “ThreeDots” kanë argëtuar me muzikë qytetarët të cilët kanë kënduar e kërcyer me këngët e grupit.

E madje pavarësisht se nuk lejohet grumbullim njerëzish, një pjesë e tyre kanë dalë dhe jashtë, aty pranë artistëve.