Falimenton televizioni i Boki 13

Televizioni pas të cilit qendronte Bojan Jovanovski, i njohur si Kobi 13, i akuzar në rastin “reket”, nga sot është në falimentim, shkruan “Svedok.mk”.

Gjykata Civile e Shkupit hapi procedurë falimentimi për 1TV, dhe caktoi Aco Petrov si administrues të falimentimit. Ai drejtoi edhe falimentimin e Televizionit A1.