Ekskluzive: Dorëhiqet kryetari i këshillit më të madh vendorë të BDI në Kërçovë

Sipas informacioneve që ka siguruar portali Infomagazin, Lulzim Limani kryetar i këshillit më të madhë vendorë në Kërçovë ka dhënë dorheqje në shenjë revolte për shkak të politikave kadrovike të BDI-së.

Portali Infomagazin, ka siguruar dëshmi një SMS porosi që Lulzim Limani u ka dërguar antarëve të këshillit vendorë me të cilën i njofton për dorheqjen e tijë.

Redaksia e infomagazinë ka hulumtuar rastin duke kontaktuar disa aktivistë të BDI nga Kërçova të cilët e kanë pohuar këtë informacion dhe kanë thënë se Lulzim Limani ka shprehur paknaqësit e tijë pëshkak të punsimeve që janë bërë në ,,TE Osllomej” pa asnjë kriterium dhe pa konsultim me këshillat vendore,disa persona funksionarë lokalë të BDI kanë vendos për punsimet duke punsuar familjarët dhe miqtë e tyre.

Në vazhdim sms porosia: