Edi Rama urdhëron të mbyllen restorantet dhe kafeteritë për shkak të virusit Koron

Kryeministri Edi rama përmes një statusi në rrjetet sociale ka njoftuar se për shkak të shkallës së ulët të vetdijes është e detyrueshme mbyllja e të gjitha restorantëve bareve, klubet, në Tiranë e Durrës fillimisht.

Njoftimi i plotë:

“NDJESË por duke parë shkallën e ulët të vetëdijes së shumë qytetarëve, kryesisht të rinj, që e kanë edhe më të vështirë të rrinë në një vend, detyrohemi TË MBYLLIM TË GJITHA RESTORANTET, BARET, KLUBET, në TIRANË dhe DURRËS fillimisht!

KJO NUK ËSHTË KOHË PUSHIMESH dhe ARGËTIMESH JASHTË SHTËPISË, po KOHË LUFTE Dhe KJO LUFTË FITOHET VETËM DUKE KUFIZUAR LIRINË TËNDE, DUKE NDRYSHUAR RRËNJËSISHT MËNYRËN E JETESËS dhe DUKE RUAJTUR FAMILJEN TËNDE nga kontaktet e tua me jashtë!

FRIKË ASPAK, KUJDES PO! MADJE SHUMË FARE!“, shkruan Rama./abcnews.al