Duraki uron Kurtin dhe Qeverinë e re të Kosovës

Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Maqedonisë, Sadulla Duraku përmes një mesazhi në facebook ka uruar Qeverinë e re të Kosovës dhe kryeministrin Albin Kurti.

“I dashur Kryeministër i Republikës së Kosovës, Desha të të përcjellë urimet për zgjedhjen Tuaj Kryeministër i Republikës së Kosovës dhe të të uroj shëndet dhe mandat të suksesshëm në proceset e rëndësishme politike që e presin Kosovën dhe Rajonin. Urime edhe Kabinetit qeveritar edhe atë: Zëvendës Kryeministër i Parë, z. Profesor Avdullah Hoti dhe Zëvendës Kryeministër i Dytë, z. Haki Abazi. Të gjithë përbërjes qeveritare i urojë punë të mbarë dhe të suksesshme, si edhe bashkëpunim të vazhdueshëm me Qeverinë e Republikës së Maqedonisë Veriore. Urime më të sinqerta popullit të Kosovës, të cilët meritojnë shtet stabil, të fortë ekonomikisht, politikisht si edhe progres drejtë integrimeve euro-atlantike.”, thuhet në mesazhin e tij. (INA)