Dalila dhe Faris, dy aktorët e rinj që po mirëpriten në mbarë Ballkanin

Të rinj, por tashmë me perspektivë Dalila Zejnelagiq (18) dhe Faris Musiq (17) janë aktorë të rinj amatorë nga Mali i Zi (Rozhajë) që filluan aktrimin në moshën 13 vjeç. Ata realizuan shumë shfaqje humanitare për fëmijë me nevoja të veçanta. Më vonë themeluan një studio të dramës me Dragan Koprivica (regjisor) dhe kështu vazhduan karrierën e tyre të aktrimit. Në territorin e Malit të Zi ata kanë realizuar më shumë se 10 shfaqje dhe kanë arritur një numër të madh të sukseseve dhe çmimeve. Ata vendosën të ndjekin karrierën e tyre të aktrimit në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Aktualisht, ata me aktrim merren si amator. Me përfundimin e fakultetit, ata do do të kalojë në seriale dhe filma. Në pyetjën Kur do të fillojnë të marrin pjesë në shfaqjet shqiptare, maqedonase dhe kosovare, aktorët e rinj dhe perspektiv u përgjigjën se ky është qëllimi i tyre dhe se ata janë duke punuar që sa më parë të shfaqen në teatrot e tyre. Ata kanë oferta dhe janë në pritje të ofertës së duhur nga regjisorët e huaj.