Çifti seks në ballkon në Tiranë, rënkimet shqetësuan banorët e lagjes

Një çift të rinjsh në Tiranë kanë shfrenuar fantazinë, duke vendosur të kryejnë marrëdhënie seksuale në ballkonin e shtepisë.

Episodi ndodhi në lagjen “5 Maji” në kryeqytet dhe nuk kishte si t’i shpëtonte kureshtjes së banorëve të zonës, të cilët sipas një video të postuar nga JOQ, nuk e fshehin pakënaqësinë për atë që po bën çifti.

Video është regjistruar mbrëmjen e djeshme. Dy të rinjtë, sapo ka kaluar ora 23:00, kanë dalë në ballkon dhe kanë filluar nga ‘puna’, por rënkimet e vajzës kanë zgjuar banorët, dhe njëkohësisht kanë tërhequr vëmendjen e dy qytetarëve që ndodheshin poshtë pallatit.

Qytetari, i cili ka dërguar videon është banor i atij pallati dhe shkruan se kjo është një ngjarje papranueshme, pasi aty jetojnë shumë familje. Ngjarja ka ndodhur në zonën e “5 Majit”, në një kompleks të ri pallatesh.