Arrestohet dileri i drogës nga Gazi Baba

Ministria e Punëve të Brendshme informon se në mesnatë rreth orës 00.20 në Gazi Babë, policia ka arrestuar 30 vjeçarin nga Shkupi D.T. Gjatë bastisjes në shtëpinë e tij me leje paraprake nga gjykata, është gjetur marihuanë, materie pluhur, peshore digjitale dhe lëndë tjera. Pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër D.T do të parashtrohet padi adekuate.