Rama izoloi Kosovën si Honekeri Gjermaninë Lindore (1961)!

Prof.Dr.Mehdi HYSENI Për të mos u përshkallëzuar më tej keqkuptimet, polemikat dhe marrëdhëniet politike dhe diplomatike ndështetërore mes Tiranës...

Leximi i librti përcjell mesazhe edukative

Xheladin Murati Libri ka një vend të rëndësishëm në jetën e njeriut, leximi i tij përcjellë mesazhe edukimi pavarësisht ...

Përmendore më e merituar ndër shqiptarët

Personalisht jam shumë i lumtur, që sot figura e rektorit themelues, Prof. dr. Fadil Sulejmanit u derdhë në bronze dhe u vendos aty ku...

Ali Ahmeti është sherrsëzi madh

Shkruan: Sulejman Mehazi Me të vërtetë ky Ali Ahmeti është sherrsëzi madh, për besë këtë që e themi është e vërtetë, dinakërinë e ka më...

Rama nuk po e respekton të kaluarën e hidhur të popullit shqiptar

Vebi Xhemaili Kryeministër-Mos keni ra nga Marsi që nuk e respektoni të kaluarën e hidhur të Shqipërisë dhe popullit shqiptar: Që ka bërë kaq luftëra...

Azizi: Thaçi vazhdon të marr shpërblimet për “veren do smrt”, dikur nga Mijallkovi tash...

Shkruan: Adnan Azizi Dhe sa shpejt i bien maska, i del mashtrimi, dyftyrësia. Vetëm para 2 javëve deklaroi se shqiptarët duhet ta votojnë LSDM-në dhe...

Musa Xhaferi vazhdon ta komandojë BDI-në edhe pa funksion

Nuk e di për të tjerët, por e di 1.000 për qind që Musa Xhaferi moti kohë komandon nga shtëpia. Nuk i duhet post...

Monografi kushtuar Komandantit të forcave vullnetare shqiptare: Memdali Kapedan-Çajljana

Nga Prof. dr. Vebi Xhemaili KOMANDANTI I DERVENIT TË SHKUPIT ME VULLNETARË QË I GOZHDOI MBI TRE MUAJ FORCAT PARTIZANE TE GURRI I SHPUAR PËRGJATË...

Ja çka pati nevojë në Kongresin e partisë

Xhevdet Hajredini Pat nevojë nga Kongresi I Partisë të dalin edhe disa rezoluta tjera, si për shembull: 1. Të rinjtë të mos...

Fati i një populli nuk ndërtohet përmes dilemave politike

Arbër Çeliku Gjenerata ime pluralizmin politik e përjetoi në një klimë të bashkëkohësisë me aktivitete të ngjeshura politike-shoqërore, që fillimisht çuan në ngritjen dhe...