Marrëveshja e Ohrit, festë dhe shqetësim

Shkruan: Xhevdet Nasufi Sot edhe duhet të festojmë që në Ohër u nënshkrua në 13 Gusht 2001 Marëveshja Kornizë e Ohrit(MO) për dy objektivat...

18 vite pas: I dashur për maqedonasit, i braktisur nga shqiptarët! (Si të jetë...

Fejzi Hajdari Joserioziteti, mashtrimet, manipulimet dhe intrigat politike, e lanë të braktisur nga shqiptarët Ali Ahmetin. Lideri që në vitin 2001 solli shpresën që shqiptarët...

Ish komandant i UÇK-së: Në përvjetorin e Marrëveshjes së Ohrit, kërkojmë ish ushtarëve të...

Nuhi Mustafi Lëvdata dhe vlerësime të paqena për arritje me këtë kornizë të ndryshkur u serviren shqiptarëve sa herë kanë nevojë për mbështetje të...

Ali Ahmeti me vetë dëshirë të shkojë në opozitë, sepse edhe kjo pak rini...

Gjyla Çeliku Madhështia e Ali Ahmetit do të ishte kur ai me iniciativë të tij do të shkonte në opozitë sepse përndryshe edhe kjo...

Interpretim absurd nga Talat Xhaferi

Mersel Bilalli Pa bazë janë konstatimet se Kuvendi nuk është i konstituuar, pasi nuk është zgjedhur kryetari I Kuvendit. Neni 63 i Kushtetutës është...

Intelektualët e Marrëzisë

Shkruan: Sulejman Mehazi Intelektualët nëpër ahenge partiake, qeveritare, universitare, e popullata në zbrazje të tokave shqiptare. Keni vënë re, sot, sa të heshtur e nuk e...

Midis dështimit politik dhe manipulimit të opinionit publik

Arbër Çeliku Pasi politikisht kemi dështuar 3 dekada në demokraci dhe të arritura kemi shpallë rehatimet partiake në punë të shtetit dhe, nga ana...

Për pushtetin dhe opozitën shqiptare në Maqedoninë Veriore

Shkruan: Abdulla Mehmeti Pse shqiptarët në Maqedoninë Veriore kanë mbetur popull i pambrojtur, pa zgjidhje të statusit juridik-kushtetues, pa liri të mjaftueshme civile dhe barazi...

BDI e gatshme të pranojë mandatin e kryeministrit vetëm për një muaj!

Xhevdet Hajredini Me qëllim që mashtrimin e madh ta shpallin të suksesshëm, gati janë ta pranojnë, jo katër apo një vit, por edhe vetëm një...

Mediumet e BDI-së në hall me Afrim Gashin!

Mesud Bajrami Mediumet e afërta me BDI-në kanë rënë në hall me kryetarin e Alternativës, Afrim Gashi. Aq në hall, sa edhe vetë nuk...

Opinione