PDSH: Të anulohet matura shtetërore për këtë vit shkollor‬

Sot, në selinë e partisë, Komisioni për Arsim, Kulturë, Rini dhe Sport mbajti konferencë për shtyp ku përsëritën qëndrimin e PDSH-së që provimet e...

Ademi: I zgjidhim sfidat, komunikimi arsimtarnxënës është më i rëndësishëm

Sfidat në realizimin e mësimit onlajn po tejkalohen me secilën masë të sjellur, ndërsa sfida ka edhe kur ai realizohet në kushte normale. Më e rëndësishmja...

Dhurohen pajisje, mallra dhe mjete financiare për Ministrinë e Shëndetësisë për përballje me koronavirusin

Ministria e Shëndetësisë ka shprehur mirënjohje të madhe për të gjitha kompanitë, individët, organizatat, institucionet, ambasadat, të cilat me donacione në pajisje, mallra dhe fonde ofrojnë mbështetje...

VMRO-DPMNE: Qeveria e LSDM-së nuk di dhe nuk mund të përballet me koronavirusin.

Qeveria e LSDM-së nuk di dhe nuk mund të përballet me koronavirusin. Për shkak të masave joadekuate, më shumë se 160.000 punëtorë i kanë humbur...

Maqedoni, deputetët rikthehen në Parlament javën e ardhshme?

Iniciativa për vlerësimin e kushtetutshmërisë dhe ligjshmërisë së Vendimit për shpërndarjen e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut dje u gjet para gjykatësve...

Rihapet Qendra për shëndet publik në Gostivar

Njësia rajonale e Qendrës për shëndet publik Gostivar prej sot sërish është e hapur. Të premten e kaluar, autoritetet shëndetësore përkohësisht e kanë mbyllur,...

Një shqiptar në Maqedoni ka ndërruar jetë nga COVID 19, ja emri i tij!

Mondi Lamo, i cili prej janarit punonte në Maqedoni ka humbur jetën të dielën. Prej disa ditësh familjarët janë përpjekur për ta sjellë trupin...

Një qytetar i Kavadarit ka thyer këmbën duke ikur nga policia gjatë orës policore

Mbrëmë gjatë orës policore, një 30 vjeçar nga Kavadarit në tentim për t’iu shmangur policisë ka thyer këmbën, këtë e ka konfirmuar për MIA,...

Mbi 500 padi penale për shkelësit e masave kundër koronavirusit

Numri i personave që kanë ndërruar jetë nga koronavirusi në Maqedoninë e Veriut ka arritur në 30. Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar...

Për problem shëndetësor urgjent gjatë orës policore nuk ju duhet leje për në spital

Nëse qytetarët për shkak të problemeve shëndetësore urgjente kanë nevojë për mjek gjatë orës policore, nuk duhet të kërkojnë leje shtesë. “E parapamë edhe këtë,...