NQP: Nesër punojnë tre zyra për shitjen e biletave në Qendrën transportues, Tregu i...

Ndërmarrja qarkulluese publike Shkup njofton se gjatë ditës së nesërme do të punojnë tre zyra për shitjen e biletave. Nga ora 7 deri në 19...

Nesër ditë jo pune për të gjithë qytetarët për shkak të mbajtjes së zgjedhjeve

Në pajtim me vendimin e Qeverisë nga seanca e 74-të e mbajtur më 7 korrik të këtij viti, 15 korriku, është ditë jo pune...

KSHZ: Votimi realizohet pa probleme

Në vendin tonë sot votojnë të sëmurët, të pafuqishmit dhe njerëzit të cilët gjenden në Institucionet ndëshkuese-korrigjuese, që domethënë se gjithsej janë diku 11...

Rrugët në Tetovë dhe rrugët në Prilep (Foto)

Majtas është fotografia e njërës prej rrugëve më të frekuentuara në Tetovë, kurse djathtas një nga rrugët e Prilepit. Siç e shihni edhe vetë,...

1.657 të burgosur kanë të drejtë vote, mbi 50% janë nga burgu i Idrizovës

Sot votojnë të burgosurit, personat në paraburgim dhe të sëmurit. 1657 të burgosur kanë te drejtë vote të cilët mbi 50% ose 854 janë...

Prej nesër në funksion vauçerët për turizëm – qytetarët të interesuar për shfrytëzim, por...

Prej nesër deri më 15 dhjetor të këtij viti 117.122 qytetarë do të mund t’i shfrytëzojnë vauçerët për pushim në kapacitetet turistike vendore që...

40% më shumë persona të shëruar për një javë

Instituti për shëndet publik sot e publikoi raportin javor për periudhën nga 6 deri më 12 korrik, që tregon rritje të konsiderueshme të numrit...

Austria ndaloi fluturimet drejt Maqedonisë së Veriut

Me qëllim të mospërhapjes së pandemisë së koronavirusit, Austria e ka zgjeruar listën e vendeve, për të cilat vlen ndalesa për aterime në aeroportet...

PP: Me urgjencë dhe prioritet veprohet për indikacionet për veprat e kryera penale që...

Me urgjencë dhe prioritet veprohet pas indikacioneve për vepra të kryera penale që kanë të bëjnë me zgjedhje, me çka njoftimet menjëherë dërgohen deri...

KSHZ: Fletëvotimet e personave me Covid-19 janë të mbyllura dhe do të hapen nesër...

Pasi që dje në rrjetet sociale u publikua rezultati nga votuesit e prekur nga virusi korona dhe të izoluarit nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor i...