Bora bllokon malësinë e Tetovës, autoritetet komunale nuk veprojnë (FOTO)

Gjendja momentale në fshatin Bozofcë, rrugë të bllokuara nga bora dhe pa energji elektrike! Banorët e kësaj ane kërkojnë që organet kompetente të kryejn punën e tyre! #KomunaeTetovës #Evn Me respekt banorët e malsisë së Tetovës!