BESA fillon fushatën, prezanton videospotin e parë (VIDEO)

Në faqen zyrtare të Lëvizjes BESA sot është postuar një video material në të cilën disa nga udhëheqësia e kësaj partie, bashkë me kreun e saj, Bilall Kasami kanë nisur fushatën për platformën e tyre që e kanë quajtur BESA, që përbëhet nga 4 shtylla: Barazi, Ekonomi, Stabilitet dhe Ardhmëri. Në video materialin e sotëm, ata prezantuan pikën e parë të kësaj platforme, Barazinë. Sipas Kasamit, BESA është forca e cila do të sjellë barazi në këtë vend. Për më shumë, shikoni videon në vazhdim:

#Barazi

#Barazi#Ekonomi#Stabilitet#Ardhmëri#KohaPërVeprim #KohaPërNdryshim #meBESË

Posted by Lëvizja BESA on Monday, January 13, 2020