Shqipëria e dekoron Arben Taravarin (Dokument)

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Shkup e ka dekoruar kryetarin e komunës së Gostivarit, Arben Taravari, me vlerësim dhe mirënjohje shtetërore për gatishmërinë humaniste, si dhe për aktet frymëzuese të solidaritetit më të lartë qytetar.
Dekorata i është ndarë për solidaritetin e treguar me rastin e tërmetit tragjik të 26 nëntorit, që goditi Shqipërinë.