Banorët bëjn lojën me pantomima, Iliri shkrinë së qeshuri me imitimin e tij

Ata kanë zhvilluar një lojë ku kanë imituar njëri tjetrin, shkruan lajmi.net.

Por ajo që shkrinë së qeshuri është imitimi i Ilirit. Ai ka imituar Dagzin dhe ka shkrirë banorët së qeshuri.

Banorët e zbuluan shpejt personazhin që Iliri imitoj.

 

Këtë javë të nominuar janë Meridiani, Sabiani dhe Antonela. Njëri nga të tre të premten lërë shtëpinë.