Ali Ahmeti: Ëndrra po realizohet, Korridori 8 – UNAZA E KOMBIT

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti në rrjetin social Facebook ka shpërndarë lajmin e madh për Korridorin 8 dhe 10.

Ahmeti shpreh kënaqësinë e tij për realzimin e tij për realizimin e këtij projekti madhështor, më të madhin në historinë e vendit në sferën e infrastrukturës.

Në vazhdim e keni postimin e plotë të kryetarit të BDI-së: