Krijohet çifti tjetër në shtëpinë e ‘Big Brother VIP’?

E si duket tashmë sytë do ti drejtojmë ka Einxhel dhe Dagzi, shkruan lajmi.net.

Dy banorët kohëve të fundit janë afruar shumë me njëri tjetrin. Këtë e kanë vërejtur edhe banorët e tjerë aty brenda.

Donaldi dhe Pajtimi kanë diskutuar rreth mundësisë për lidhjen e tyre. Pajtimi është shprehur se të dy pëlqehen shumë me njëri tjetrin.

Ndërsa ai ka shtuar se Dagz nuk ka hasur asnjëherë në ndonjë femër të egër siq është Einxhel, sipas tij ai ka pasur punë gjithmonë me vajza të buta dhe fakti që ai po e duron Einxhelin tregon se e pëlqen fort.

 

Einxhel dhe Dagz ende nuk kanë deklaruar dicka rreth raportit të tyre.