Astrite Kaba dhe Zija Jonuzi u zgjodhën anëtar të kryesisë qendrore në PDSH

Partia Demokratike Shqiptare para dy ditësh mbajti mbledhjen e radhës të Kuvendit Qendror.

Në këtë mbledhje me propozim të kryetarit të partisë u zgjodh edhe përbërja e re e Kryesisë Qëndrore.
Nënkryetar të partisë u zgjodhën Valbona Toska, Fatmire Isaku, Orhan Ibrahimi, Azem Sadiki dhe Frymzim Dauti,
Sekretar Gjeneral u zgjodh Sali Ajdini
Anëtarë të kryesisë qendrore u zgjodhën Teuta Sabedini, Blerim Ferati, Skender Murtezani, Afrim Latifi, Agim Kovaçi, Arben Rufati, Amir Azizi, Bilall Lutfiu, Arben Demiri, Agim Shabani, Lejla Murtezani, Musadik Beqiri, Luan Tresi, Visar Palloshi, Valmira Zaimi, Sadije Iljazi, Gazi Mustafa, Vildan Memeti, Besart Ismaili, Agron Zeqiri, Frymzim Dauti, Sevgani Ibrahimi, Astrite Kaba dhe Zija Jonuzi.