VOX POP: Qeverisja e Zaevit dhe roli i BDI-së në qeveri (VIDEO)

Mandati i kryeministrit Zoran Zaev pritet të përfundojë nesër, menjëherë pasi Kuvendi të votojë qeverinë teknike e cila do të drejtohet nga Oliver Spasovski dhe do të ketë për detyrë të organizojë zgjedhjet e parakohshme të 12 prillit. Gazeta Lajm ka zhvilluar një anketë me qytetarët në Shkup dhe ka marrë opinionin e tyre për qeverisjen e kryeministrit Zoran Zaev. Të anketuarit shprehin vlerësime të ndryshme për drejtimin e vendit nga Zaevi. Në videon më poshtë mund t’i ndiqni medimet e qytetarëve.

VOX POP: Qeverisja e Zaevit dhe roli i BDI-së në qeveri (VIDEO)

VOX POP: Qeverisja e Zaevit dhe roli i BDI-së në qeveri (VIDEO)

Posted by Lajm TV on Thursday, January 2, 2020