ASH: LSDM dhe BDI amnistuan organizatorët e ”27 prillit” (Video)

Aleanca për Shqiptarët përmes një press konferencë të mbajtur para parlamentit të Maqedonisë së Veriut ka reaguar për ngjarjet e 27 prillit të vitit 2017.

”Agim Nuhiu suksesin më të madh në karrierë e ka selfien me zv ministrin e MPB-së, Oliver Spasovskin. LSDM dhe BDI krijuan një regjim hibrid në Maqedoni, amnestuan realizatoret dhe kreatorët e 27 prillit, arrestuan Feta Halimin poashtu plaçkitën vendin”, tha Naim Bajrami, përfaqësuesi i ASH-së, raporton KlanMacedonia.