Ambasadori Podgorica: Përfaqësues emblematik i një race fisnikësh që është në pakësim!

Lidhur me ndarjen nga jeta të aktorit të mirënjohur shqiptar Rikard Ljarja, ka reaguar edhe Ambasadori dhe njohesi i mire i rrethanave politike z.Gëzim Podgorica. Në vijim po ju sjellim reagimin:

Rikardi! Përfaqësues emblematik i një race fisnikësh që është në pakësim! Duhej ta njihje nga afër për të kuptuar shpirtin e madh e dimensionin e gjerë të korpusit kulturor të tij ! Ike o mik !

Loading...