Ahmeti: Miratimi i Protokollit moment historik për vendin

Kreu i BDI-së Ali Ahmeti gjatë fjalimit të tij u shpreh se miratimi i Protokollit për anëtarësimin e vendit në NATO, paraqet një moment historik për të gjithë qytetarët e vendit.

“Shteti jonë po bëhet i rëndësishëm, njëjtë sikur vendet tjera anëtare të NATO-s. Vendi jon një vend i vogël, tani po bëhet anëtarja e 30 e NATO-s. Në asnjëherë nuk pas dilema për anëtarësim në NATO dhe BE, dhe kjo është ajo rreth së cilës jemi bashkuar gjithmonë”, tha Ahmeti.