31 azilantë kthehen nga Gjermania, dërgohen në kamp

Alsat mëson se gjatë ditës së sotme nga Gjermania do të kthehen dhjetëra azilantë, konkretisht 31 të cilët menjëherë do të vendosen në kamp, ku do iu nënshtrohen kontrolleve mjekësore dhe masave tjera kundër virusit Korona. Aeroplani me azilantët do të ateroj në aeroportin e Shkupit në ora 15:30 minuta.