3 ushqime që duhet të hani gjatë periodave dhe 3 që duhet të shmangi me patjetër

Nevojat ushqyese të grave ndryshojnë gjatë gjithë ciklit menstrual, dhe luhatja e hormoneve nuk është arsyeja e vetme për këtë.

Ato gjithashtu humbasin mineralet thelbësore dhe vitaminat përmes gjakderdhjes. Në mënyrë që të rikthehen këto humbje, ekspertët rekomandojnë një dietë të ekuilibruar në përputhje me periodat e tyre.
Disa produkte mund t’ju ndihmojnë të mbani një nivel të shëndetshëm të elementeve dhe mund të luftojnë kushte si ngërçet, ënjtjet, dhimbjet e kokës, të përzierat dhe lodhjen.