22 persona e shkelën orën policore

Ministria e Punëve të Brendshme ka treguar shkeljet e orës policore në ditën e dytë të saj.

Nga ora 22 e deri në ora 05, janë konstatuar 22 shkelje të orës policore në tërë shtetin.

Prej tyre, 11 janë në territorin e qytetit të Shkupi.

Ora policore ka filluar të zbatohet sërish nga 10 marsi dhe duhet të përfundojë më 22 mars./TV21