Vidhet supermarketi “Kiper” në Shkup, plagoset një polic

Vjedhje me armë dhe me maska në mes të ditës në lagjen e Tophanës në Shkup. Dy persona të maskuar dhe me armë, kanë...

Tortevski: Vettingu të bëhet nga përfaqësues të huaj

Vetingun për gjykatësit dhe prokurorët duhet ta bëjnë institucionet e huaja, thotë avokati Aleksandar Tortevski. Fokusi duhet të jetë në ekspertizën, integritetin e stafit...

Komisioni i Venecias nxiti “luftën” BDI-LSDM

Komisioni i Venecias ka dhënë “dritë të gjelbër” për bankënotat në dy gjuhë, por mendon se Ligji i Gjuhëve për momentin nuk mund të...

Gjysmë-vjetori i shkollës drejt përmbylljes, nxënësit ende pa libra

Gjysmë vjetori i parë shkollor po përmbyllet me mungesë të teksteve mësimore ndërsa ato libra që posedojnë nxënësit thuajse janë të shkatërruara. Me këtë...

Manastir, nxënësit shqiptarë ndjehen të stigmatizuar

Në oborrin e Shkollës fillore “Goce Dellçev” të Manastirit nxënësit luajnë në grupe të ndara. Ndonëse qyteti i bashkon, ata i ndan gjuha. Disa...

Në rajonin e Tetovës qarkullojnë automjete me probleme teknike

Nëpër rrugët e vendit, vazhdojnë edhe më tej të qarkullojnë automjete me defekte të shumta, duke i vënë kështu në rrezik udhëtarët. Nga Sektori...

Zjarri në një apartament në rrugën Ruzvelt në Shkup

Një zjarr ka shpërthyer sot në një apartament në katin e pestë të një ndërtese në Rrugën Ruzvelt në Shkup. Me ndërhyrjen e shpejtë...

Vaksinimi, rreth 200 fëmijë s’janë regjistruar në shkollë

Shërbimet e vaksinimit në rajonin e Ohrit dhe Strugës kanë dorëzuar lista të prindërve që nuk u përgjigjen thirrjeve për vaksinimin e fëmijëve të...

Derkoski: Në listat zgjedhore figurojnë ende votues nga Pusteci

Ndërsa vazhdojnë debatet për zgjedhjet e 12 prillit, Lista Zgjedhor ende nuk është pastruar. Votuesit nga Pusteci ende mund të figurojnë në Listën Zgjedhore,...

Pendarovski s’është i bindur për zgjedhjet në prill

Presidenti Stevo Pendarovski nuk është i bindur se zgjedhjet e parakohshme parlamentare do të mbahen me 12 prill të vitit të ardhshëm siç u...