Zjarr në një banesë në Shkup

Në bulevardin “ASNOM” me numër 64 në Novo Lisiçe të Shkupit ka shpërthyer zjarr në një ndërtesë. Banorët thonë se shkaku i zjarrit është shpërthimi i një bombole të gazit. Ekipet e zjarrfikësve janë në terren dhe po evakuojnë qytetarët.