Zijadin Sela u bë kurban për popullin, Ahmeti e bën popullin kurban!

Miku im Ylber Pilku me këtë shkrim (https://lajmpress.org/a-do-te-jape-doreheqjen-e-premtuar-ali-ahmeti-me-anetaresimin-ne-nato-apo-do-te-fshehet-pas-koronavirusit/)është treguar shum modest, me kritikën ndaj Ali Ahmetit.
Aliu nuk është prej atyre, që e mbajn fjalën, tanimë e dinë të gjithë Shqiptarët, nuk po hyj këtu ti numëroj të kqijat e Aliut se janë shumë, nuk është as momenti i përshtatshëm për këtë punë. Meqënëse jemi në kohë të pandemisë së COVID-19, por unë me dallim prej mikut tim Ylberit, kam dëshirë që Aliu te jetë në garën zgjedhore që do bëhen,shpresoj brenda këtij viti,dhe ta shofim se si do e ndëshkojnë votuesit ketë matrapazë te politikës shqiptare ,të maskuar me petkun patriotik, dhe mos të na ikë me dorëheqje po le të perballet me votusin shqiptarë…!!!

Jeta gjithmonë na jep një mundësi të dytë,

Ajo quhet zgjedhjet parlamentare ku populli do vendosë te Votoje një lider si Dr.Ziadin Sela i cili bëhet kurban për popull,e jo një lider si- Ali Ahmeti që e bën popullin kurban për klanin e tij…!

#ME Aleancën për Shqiptarët dhe Alternativen
Triumfojmë..!